Wester Academy & Marketing

Als er één vakgebied in beweging is, dan is dat marketing. In essentie gaat het natuurlijk nog steeds om de activiteiten om diensten en producten optimaal af te stemmen op de klant. Maar wie is die klant, waar zit die klant, wanneer koopt die klant en welke kanalen gebruikt de klant dan? Op al die vragen ontwikkelen zich antwoorden, vaak door schade en schande wijs geworden.

In dit veld van verandering heeft Wester Academy ervoor gekozen om zich te richten op de actualiteit. Wester Academy wil trainingen aanbieden die inhaken op nieuwe praktijken en inhaken op datgene wat zich aan het ontwikkelen is. Daarbij wordt de relatie met de ‘klassieke’ theorie natuurlijk niet geschuwd. De trainingen die hier beschreven zijn worden allemaal door mensen uit de praktijk gegeven. Het kunnen gastsprekers of uit het bedrijfsleven of auteurs zijn. Naast deze praktische input zal er ook steeds een trainer/coach als ‘facilitator’ aanwezig zijn. Samen met de trainer zult u in alle gevallen werken aan een concrete opdracht of plan om van uw investering ook werkelijk resultaat te krijgen.

Er zijn 3 hoofdthema’s waar Wester Academy zich op richt

1. Merkenmanagement
Over de rol van merken wordt veel gedacht en gedebatteerd. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kan het geen kwaad om regelmatig te kijken welke workshops, seminars en of trainingen op dit gebied aangeboden worden door Wester Academy of door haar partners.

2. CRM
Customer relation marketing is eigenlijke de combinatie van een houding, een denkwijze en een organisatie theorie. Het doel is eenvoudig, klanten houden en op een professionele manier actief maken en houden. De praktijk kan weerbarstig zijn. Omdat het een thema is dat Wester Academy na aan het hart ligt zullen we hier ook regelmatig komen met de nieuwste inzichten.

3. Internet en marketing
Het is alweer bijna klassiek, maar internet heeft een enorme impact op het koop en zoekgedrag van steeds meer mensen. Of het nu gaat om C2C; B2B of B2C in alle geledingen speelt internet een grote rol. De focus van Wester Academy ligt op de strategische implicaties. Wat betekent het voor de organisatie op de lange termijn. Als deze vraag gesteld wordt, komen natuurlijk de meer tactische en operationele consequenties ook aan de orde, maar ze worden ingebonden in consistente visie op uw organisatie.
Merken management
Een training die een degelijke en actuele basis legt voor het merkenbeleid in uw organisatie.
Klik hier...CRM
Als u met een concreet plan aan de slag wilt gaan,
klik hier...Strategische internet marketing
Maximaliseeer mogelijkheden van internet voor uw organisatie.
Klik hier...