Sales met Soul

Met deze woorden kan de Wester Academy visie op sales worden samengevat: verkopen met passie. Professionals die het vak verstaan en verkopen omdat ze er plezier aan beleven. Weter Academy heeft sales managers gevraagd wat zij belangrijk vinden in het kader van training. Zij gaven aan dat de volgende zaken belangrijke aandachtspunten in de opleiding en trainingen voor sales zouden moeten zijn:
- Interesse in de persoon
- Luisteren naar de klant
- Durven afsluiten
- Follow-up en aftersales
- Time management
- Relatiebeheer en referenties initiƫren

Bij Wester Academy zijn deze punten dan ook leidende onderwerpen in de verschillende verkooptrainingen. Daarnaast oriƫnteren we ons als professionals steeds op de nieuwste ontwikkelingen in het trainingsvak en stellen we de vraag hoe het verkoopvak zich verder ontwikkeld door bijvoorbeeld internet.

Onderwerpen sales trainingen:
Voorbereiding: Een klant wil zichzelf herkennen en het gevoel hebben dat een oplossing aansluit bij zijn of haar organisatie. Voorbereiding is daarvoor essentieel.
Inventariseren en luisteren: Vragen en luisteren om een beeld van de klant te krijgen.
Presenteren en adviseren: Na het identificeren van de knelpunten is het zaak om te komen tot een de oplossing.
Koopsignalen: Koopsignalen uitlokken en dan natuurlijk een proefafsluiting maken. Altijd verkopen vanuit een commitment van de klant.
Leiding hebben tijdens het gesprek: Met name door middel van het stellen van vragen, en door op een vraag te reageren met een tegenvraag. Te vaak heeft de klant de controle en kan de verkoper alleen nog maar reageren.
Omgaan met bezwaren en afsluiten: In de eerste plaats is het zaak om van het afsluiten een tweede natuur te maken. Te vaak zien we toch een zekere angst en uitstelgedrag. Als dan de bezwaren komen wordt er snel geargumenteerd in plaats van gevraagd wat de klant precies bedoelt.Accountmanagement
voor meer informatie over de praktische accountmanagement trainingen.
Klik hier..
.


Scorende offertes
Als u meer resultaat wilt halen uit uw adviezen en voorstellen, dan is dit de juiste training.
Klik hier..


Adviserend verkopen
De training waar u de essentie van sales ingetraind krijgt. Voor meer informatie over deze training.
Klik hier..


Doelgericht presenteren
Een goede presentie kan medewerkers en klanten in beweging krijgen. Om te weten hoe?
Klik hier..


Onderhandelen
Onderhandelen is een verkoopklassieker. U gaat zeker resultaten verbeteren met deze training. Voor meer informatie over deze training.
Klik hier..


Prospecteren
Ook verkoopprofessionals die leunen op een bestaand netwerk zullen voor nieuwe klanten moeten zorgen. Hoe?
Klik hier..