Aanpak Wester Academy

Als persoon die de automotive kar trekt wil ik graag kort uit de doeken doen wat de aanpak van Wester Academy is in deze branche.


Jan van Leeuwen

Natuurlijk volgen we de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de branche kwalificatie structuur (BKS) in Nederland. Alle automotive trainingen die Wester Academy aanbiedt leiden op voor de BKS certificaten.

Daarnaast maken we gebruik van een combinatie de nieuwste inzichten en middelen op het gebied van training. Denkt u daarbij aan internet leren; praktijkgerichte trainingen; onderzoek naar efficiëntie vergroting en coaching.

Deze aanpak zorgt ervoor dat u met een minimale inspanningen en kosten uw medewerkers conform de eisen van deze tijd kunt opleiden en trainen. Als u wilt, kunt u uw complete trainingsadministratie door Wester Academy laten uitvoeren.

Passie voor Retail & Auto's

Met 20 jaar ervaring in de automotive branche kunnen we stellen dat de trainers van Wester Academy een passie voor auto's hebben! Wester Academy biedt programma’s aan die alle aspecten van het dealerbedrijf helpen verbeteren. Het effectieve van deze aanpak ligt in het feit dat Wester Academy in alle gevallen de verschillende disciplines van het dealerbedrijf betrekt in de verbetertrajecten.

DEEP

Wester Academy introduceert samen met Innovam een integraal programma dat de 4 performance gebieden van het dealerbedrijf optimaliseert. Gecertificeerde coaches werken samen met het dealermanagement aan de verbetering van de resultaten.Doe de Quick Scan
Om een beeld te krijgen van de huidige situatie en om het verbeter potentieel in kaart te brengen, starten we met een quick scan. Als uw interesse gewekt is, kunt u een mail sturen aan: w.wester@westerstraining.com

Innovatieve Dealerbedrijven

Van Kouwen (Opel, Fiat, Kia, Alfa)
Bij de meeste dealerbedrijven sluit verkoop om 18.00 uur de showroom. Voor koopavond en een bijzondere gelegenheid wordt een uitzondering gemaakt maar dat is het dan ook wel zo'n beetje.

Wanneer oriënteren klanten zich op de volgende auto?

Vaak als ze 's avonds thuis achter de computer kunnen zitten. Op dat moment zouden ze een vraag kunnen hebben.

Het Autobedrijf 'van Kouwen' is inmiddels ingesprongen op deze ontwikkeling en is inmiddels ook na zessen bereikbaar. Met pop-up schermen kan direct met klanten worden gecommuniceerd.

Via een klantencontactcentrum komen de leads terecht bij de verkoop. Op deze manier is de cirkel rond. Klanten bedienen op momenten dat het hen uitkomt voegt waarde toe. Natuurlijk kunnen klanten bij van Kouwen ook elektronisch voor de werkplaats plannen, een prijs voor hun inruil aanvragen en wellicht binnenkort via het internet een auto aanschaffen.

Hoezo buiten de box denken?