Coachen

Doel van de training
Wester Academy biedt deze training aan omdat het in de praktijk vaak een uitdaging blijkt om een team (blijvend) te motiveren. De uitdaging heeft veel te maken met de diversiteit in teams. Ook is het zinvol om de ontwikkelstadia van teams te herkennen omdat u dan de juiste interventies kunt plegen. Daarom is het zinvol zijn om heel specifiek te trainen op het motiveren en ontwikkelen van teams. Deze training zal u helpen om uw team op een andere manier te zien, en veranderingen te realiseren die door het team gedragen worden. De volgende afbeelding geeft een overzicht van verschillende coachingsaanpakken.Voordeel voor de organisatie
Goed en doeltreffend samenwerken is niet altijd een vanzelfsprekende zaak. Mensen zijn verschillend in hun gedrag, opvattingen en doelen. In deze training leert de deelnemer om van die diversiteit een team te maken dat in staat is om doelen te realiseren en resultaten te boeken.

Voordeel voor u
Naast veel positieve momenten kunt u ook te maken krijgen met zaken als: negativiteit, weerstand, cynisme en miscommunicatie. Met hulp van de kennis en vaardigheden die u oefent in deze training, bent u beter in staat om uw teamleden tot hun recht te laten komen. U kunt belemmeringen in het functioneren van het team beter hanteren en systematisch beïnvloeden. U bent in staat om adequate interventies te plegen om de gewenste samenwerking te realiseren.

Doelgroep
U geeft leiding aan een team (projectteam, afdelingsteam, werkgroep, managementteam).

Duur
3 dagen
Praktische informatie
Als u meer wilt weten over deze training die de juiste verdieping kan geven, klik hier...