Visie Wester Academy

Visie Wester Academy
Wester Academy is een internationaal geori├źnteerde netwerkorganisatie van professionals die met inzet en passie samenwerken met hun klanten om organisatie- en persoonlijke doelen te realiseren door training op maat, opleiding en verandertrajecten, met inzet van de meest recente kennis en nieuwste technologie.

Willem Wester Ondernemer


Sales

De Verkooptrechter kan vol!

Wie gaat wat doen? De markt is wat afwachtend en dat is killing voor sales. Als er op dit moment geen aantallen of omzetten te scoren zijn is het tijd om u te richten op het vullen van de verkooptrechter.

Wester Academy biedt maatwerk als het gaat om een training prospecteren. Informatie...

Management

Effectief Coachen

'Sometimes what counts can't be counted and
what can be counted doesn't count.'

Albert Einstein

Deze uitspraak geeft op een treffende manier het dilemma aan van de coach. Hoe ontwikkel je nou de juiste balans tussen wat gemeten wordt en de optimale performance. Voor meer informatie over het coachingsprogramma,
klik hier...


Marketing

Strategische Internet Marketing

De ontwikkelingen in marketing zijn stormachtig! Internet, social media en een klant die steeds beter is geïnformeerd stelt de organisatie voor interessante uitdagingen. Als ondernemer en manager word je van alle kanten aangesproken en benaderd om stappen te zetten. Maar is er eigenlijk wel een strategie? Heeft u een duidelijke visie voor de langere termijn? De training strategische internet marketing is een aanvulling op alle operationele mogelijkheden. Als het plan er is, is het ook makkelijker om door het woud aan keuzes een consistent pad te trekken.